Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FaceBook  Twitter  

VADE MECUM 2012 – ENOGASTRO PLANER

Poštovani!
Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da je u pripremi jubilarno izdanje prvog hrvatskog vinskog rokovnika pod nazivom "Vademecum 2012 – MAM-VIN", povodom 20 godina izlaženja prve hrvatske revije za vino, kulturu jela, pića i turizam "Svijet u čaši" (od 1992. godine).
Ovaj svojevrsni mali enogastronomski "sveznadar" namijenjen je vinogradarima, vinarima, podrumarima, vlasnicima hotela, restorana i vinoteka, novinarima, svima onima koji se na bilo koji način bave temom turizma i enogastronomije, te svim ljubiteljima dobre hrane uz dobra vina. Kao priručni informator ili kao praktični podsjetnik i dnevnik, uz uobičajenu namijenu dnevnika i planera, sastavljen je uz klasične informacije i 12 listni kalendar u boji, od mnogobrojnih korisnih informacija i adresa potrebnih strukovnim i poslovnim ljudima kao primjerice: adrese i telefonski brojevi važnijih državnih ustanova, institucija (koje su u vezi s turizmom i enogastronomijom), turističkih zajednica, zatim popis i adrese publicista i novinara, domaćih i stranih enogastro časopisa, enologa, sommeliera, značajnijih vinskih podruma, vinara (iz Hrvatske i svijeta), preko 300 boljih restorana, kuhara, domaćih i stranih sajmova s terminima održavanja, adrese poznatih vinoteka, većih vinogradarskih udruga, destinacija seoskog i agro turizma, vinskih cesta, 100 korisnih Internet adresa i još mnogo drugih praktičnih podataka, savjeta i informacija.
U novom rokovniku poseban naglasak smo odlučili dati hotelima i restoranima u vlasništvu vinara i na izvorne hrvatske proizvode, kojima bismo posvetili nekoliko stranica u informativnom dijelu, te na raspored održavanja različitih eno, gastro i turističkih događanja diljem Lijepe Naše.
Lijepo je i suvremeno oblikovan u dimenziji 190x260 na 288 stranica od čega 120 u boji, na 80 gramskom papiru, s tvrdim uvezom od skaja ili kože (po posebnoj narudžbi) s mogučnošću dotiska logotipa naručitelja u zlatotisku. Može se isporučivati i u prikladnoj ukrasnoj eko-kutiji. Isporuka će biti početkom mjeseca studenog 2011 (povodom Martinja).
Nudimo Vam da objavite Vašu reklamnu poruku po standardnoj cijeni iz cjenika, koji se nalazi u prilogu, ili da naručite rokovnik po povoljnijoj cijeni u pretplati.

Vaša reklamna poruka dostupna 24 sata na dan, 365 dana u godini

      Komercijala                                        Direktor
Josip Braco Bogdanić                            Mladen Horić

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700